Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

09-07-2016 Александър Димитров: Не искам фоейрверки

Александър Димитров: Не искам фоейрверки

09-07-2016 Тема спорт

Стар??и треньорът на Берое Александър Димитров заяви, че тимът му трябва да остане здраво стъпил на земата въпреки победата над Радник в Босна.
„Първо искам да поздравя играчите и тези храбри момчета, които рискуваха живота си, за да дойдат да ни подкрепят на мача. ??мам предвид вярната публика на Берое. Победата е за тях. Казах и преди да тръгнем, че тази победа ще е плод на индивидуалните качества на футболистите, в които не съм се съмнявал никога. От тук нататък ние имаме много работа. Хубава победа, която да вдъхне увереност в играчите и да покаже, че сме на правилен път. Допускаме и много слабости, върху които ще работим. ??зграждането на отбора тепърва предстои. ??скам да сме здраво стъпили на земята. Не искам фойерверки, защото пътя в България от „осанна“ до „разпни го“ е много кратък“, коментира младият наставник след срещата.
„Още като дойдох в Стара Загора казах че преди??ните треньори – и ??лиан ??лиев и Хубчев са изградили една много стабилна основа във фаза защита, от която ние ще стартираме и градим нагоре. Ще променяме играта и философията във фаза атака, там ще подобряваме нещата. Да, това е една много стабилна основа. ??скам още да подобрим малко позиционната игра, владението на топката, атаките да станат още по-остри и да имаме още повече положения пред противниковата врата и да осъществяваме по-голям игрови натиск, но това е с времето. Няма как да стане за 1-2 седмици. В България не даваме време на нищо и на никого в почти всяка една сфера“, продължи Димитров.
„Селекцията е отворен процес. Докато не затвори трансферния прозорец е възможно да има нови играчи. Гледаме и обмисляме. Не е ло??о това, което имаме. Ако можем да вземем някой, който ще пови??и класата на отбора и което е в рамките на на??ия бюджет – защо не“, добави треньорът на Берое.