Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

31-03-2018 Александър Попов: Емблемата ни задължава да гоним златото

Александър Попов: Емблемата ни задължава да гоним златото

31-03-2018 Тема спорт

Поздравявам публиката и момчетата, защото от 2011-а не сме играли финал. Благодаря и на Мариян Колев, защото е голям цесекар. ??граем приличен волейбол. В този мач не играхме добър волейбол, изпъстрен с гре??ки и нерви. Тайбрекът е лотария и късмет, но поздравявам ??вайло Стефанов, който и четирите срещи ги игра изключително здраво. Само по белите му коси може да се каже на каква възраст е. Сигурно е имало умора, но нито с думи или дела показва подобно нещо. Младите трябва да почерпят от сърцето на ??вайло. ??граем финал, важно е как ще си подредим приоритетите. Нефтохимик е фаворит, но емблемата на ЦСКА задължава да няма нищо друго освен тази констатация.

Даниел Пеев:
Направихме впечатляващ сезон

Дадохме всичко от себе си и сме горди от работата, която свър??ихме през годината, доволни сме от начина, по който играхме тази полуфинална серия. Радвам се, че направихме впечатляващ сезон с тези момчета. Когато от 4 мача играе?? три тайбрека, може би е въпрос на ??анс или нещо друго. В на??ия отбор липсва опит, но опитваме да компенсираме с младежки ентусиазъм. Пред момчетата има много волейбол тепърва, дано да го играят на високо ниво. Най-вероятно чужденците ще напуснат отбора, Абаев сигурно отива в Локомотив Н, Клец също има добри опции. ??маме липса на качествени млади момчета и затова търсим чужденци. Доказателство е, че играят хора на 40 и повече години.