Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Арда Кърджали Черно море Славия Берое ФК ЦСКА 1948 Сф Ботев Враца Монтана Ботев Пловдив Етър Царско село Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан Интер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Андрей Желязков: Лудогорец не се нуждае от нови

Андрей Желязков: Лудогорец не се нуждае от нови

17-01-2016 Тема спорт


Футболният специалист Андрей Желязков е на мнение, че на Лудогорец не му трябват нови попълнения, тъй като вече е получил това, от което е имал нужда - връщането на Георги Дерменджиев.
„До голяма степен съставът на Лудогорец е почти избистрен. Според мен не се нуждаят на всяка цена от нови играчи само и само да кажат, че са осъществили трансфер. Ако все пак има попълнения, предполагам, че те няма да са повече от две. Това, от което се нуждаеха, те го получиха – спокойствие, след връщането на Георги Дерменджиев. Това бе??е по-важното, защото играчите ги имаха. Сигурно преди два месеца щяхме да кажем, че Лудогорец нямат и вратар, но се оказа, че са имали, а той просто е бил психически смачкан. ??мат и равностойни смени, което не е маловажно. Виждаме, че Моци вече не е толкова изнервен, колкото бе в началото на сезона. В последните мачове е доста по-улегнал. Друг е въпросът дали въобще трябва??е да се правят тези треньорски промени, но, както се казва, човек се учи от гре??ките си“, сподели бив??ият ??еф в Левски пред „Тема Спорт“. Той взе отно??ение и по казуса с изваждането на ловчанлии от А група, което може да се окаже ре??аващо в битката за титлата.
„Ре??ението на ??зпълкома за Литекс закъсня много. Трябва??е вече да е взето, даже и да е гре??но. Сега и Литекс е в неведение, а и другите живеят с някаква надежда и си правят сметки. А дали са прави или криви, никой още нищо не може да каже, което не е нормално. Това протакане ме навежда на мисълта, че има някаква несигурност у всички“, завър??и славният футболист на Славия.