Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Андрей Желязков: Лудогорец не се нуждае от нови

Андрей Желязков: Лудогорец не се нуждае от нови

17-01-2016 Тема спорт


Футболният специалист Андрей Желязков е на мнение, че на Лудогорец не му трябват нови попълнения, тъй като вече е получил това, от което е имал нужда - връщането на Георги Дерменджиев.
„До голяма степен съставът на Лудогорец е почти избистрен. Според мен не се нуждаят на всяка цена от нови играчи само и само да кажат, че са осъществили трансфер. Ако все пак има попълнения, предполагам, че те няма да са повече от две. Това, от което се нуждаеха, те го получиха – спокойствие, след връщането на Георги Дерменджиев. Това бе??е по-важното, защото играчите ги имаха. Сигурно преди два месеца щяхме да кажем, че Лудогорец нямат и вратар, но се оказа, че са имали, а той просто е бил психически смачкан. ??мат и равностойни смени, което не е маловажно. Виждаме, че Моци вече не е толкова изнервен, колкото бе в началото на сезона. В последните мачове е доста по-улегнал. Друг е въпросът дали въобще трябва??е да се правят тези треньорски промени, но, както се казва, човек се учи от гре??ките си“, сподели бив??ият ??еф в Левски пред „Тема Спорт“. Той взе отно??ение и по казуса с изваждането на ловчанлии от А група, което може да се окаже ре??аващо в битката за титлата.
„Ре??ението на ??зпълкома за Литекс закъсня много. Трябва??е вече да е взето, даже и да е гре??но. Сега и Литекс е в неведение, а и другите живеят с някаква надежда и си правят сметки. А дали са прави или криви, никой още нищо не може да каже, което не е нормално. Това протакане ме навежда на мисълта, че има някаква несигурност у всички“, завър??и славният футболист на Славия.