Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Армейците с проекти за още два терена и хотел

Армейците с проекти за още два терена и хотел

09-04-2017 Тема спорт

ЦСКА ще завър??и до броени дни бунгалата в Панчарево. Паралелно се работи и по трети терен, който е в напреднала фаза. Оттам насетне клубът е изготвил два проекта със следващите си цели. Те включват изграждането на още две нови игрища, които ще са с естествена и с изкуствена трева. В плановете на армейците е и вдигането на двуетажен хотел, където ще бъдат настанени юно??ите от ??колата. Той ще се намира в самото начало на базата, около стрелбището. Порутената му сграда пък е планирано да се събори, но за това трябва да се изчака малко повече време. ??деята е на мястото на стрелбището да бъдат построени нови сгради от административен характер, както и ресторант. В този комплекс играчите от ??колата не само ще живеят, но и ще учат.
Стрелбището в момента е в ужасяващо състояние и на практика е руина. То се намира точно в началото на базата и е първата гледка, на която попадат посетителите.
Това обаче е подвеждащо с оглед цялостната ситуация в Панчарево. Базата вече придобива все по-добър вид с готовите си два терена и съблекални и бунгалата в процес на завър??ване. Разходите по Панчарево в последната година са около 3 млн. лв.