Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

10-09-2013 Армен Назарян:  Ние сме история  и бъдеще в едно

Армен Назарян: Ние сме история и бъдеще в едно

10-09-2013 Хари ЛАТ??ФЯН

Все пак това е спорт на 7000 години, радва се Боян Радев

Двукратният олимпийски ??ампион Армен Назарян призна, че ре??ението, което бе взето в Буенос Айрес за оставането на борбата в олимпийското семейство и през 2020 година, сваля огромното напрежение, което се е било събрало и в родните национали. Натурализираният арменец продължава да води подготовката на класиците в Тетевен към световното първенство в Будапеща, което ще се проведе следващата седмица.
„Всички очаквахме това ре??ение под сериозно напрежение. Няма как то да не ни радва и да не ни облекчава, защото всеки друг резултат от Буенос Айрес ще??е да е пагубен за на??ия спорт. Борбата обаче е история, настояще и бъдеще. В момента променят правилата, което ще доведе до сериозно покачване на интереса. Освен това се намаляват и категориите, а с това и конкуренцията става още по-сериозна. Още на световното ще си покаже, че ре??ението на МОК в Буенос Айрес е било правилно. А и аз лично няма как да не съм доволен. Все пак бях обявил гладна стачка”, коментира доволен за „Тема Спорт” Назарян.
„Въобще не бива??е да се поставя такъв въпрос за изключването на борбата. Все пак това е спорт на 7000 години, а лично на България е донесъл много слава и много медали. Всичко е нормално, чове??ки – борбата остава в програмата. ??скам да пожелая успех на българската федерация и да спечелим повече олимпийски медали”, каза от своя страна друг двукратен олимпийски ??ампион – Боян Радев.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар