Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой БФС обяви: ??зпълкомът днес от 15:00 часа

БФС обяви: ??зпълкомът днес от 15:00 часа

23-12-2015 Тема спорт

Българският футболен съюз потвърди официално, че днес ще се проведе заседание на ??зпълкома. В съобщението на сайта на централата обаче никъде не бе упоменат случаят с изваждането на Литекс от А група. Както е известно, в понеделник Апелативната комисия потвърди ре??ението на Дисциплинарната. Така единствената и последна надежда на ловчанлии остава ??зпълкомът, като е видно, че заседанието му няма да е извънредно, а редовно.
Ето какво гласи съобщението на сайта на БФС:
„??зпълнителният комитет на Българския футболен съюз ще проведе редовно заседание в сряда, 23 декември, от 15:00 часа. Заседанието ще се проведе в сградата на БФС на улица „Цар ??ван II“. Точки в дневния ред обаче не са упоменати.
Очаква се 15-членният състава на ръководното тяло на централата да не е в пълен състава и някои да са получили делегирани права за гласуване от други.

ЧЛЕНОВЕТЕ НА ??ЗПЪЛКОМА

Борислав Михайлов – президент на БФС
Йордан Лечков – първи вицепрезидент на БФС
Михаил Касабов – вицепрезидент
Атанас Фурнаджиев – вицепрезидент
Наско Сираков
Емил Костадинов
Камен Костадинов
Гри??а Ганчев
Марин Митев
Николай Гигов
Петър Величков
Кирил Домусчиев
Венцеслав Стефанов
Румян Вълков
Панайот Рейзи