Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Балъков: Направихме позитивна крачка напред

Балъков: Направихме позитивна крачка напред

13-10-2019 Тема спорт

Показахме характер, искахме на всяка цена да победим, през второто полувреме имахме спад около 10-15 минути. Излязохме от този спад и бяхме отборът, който искаше повече да спечели. Имахме ситуации, които не реализирахме, противникът също имаше едно-две положения. Направихме позитивна крачка напред. Попето игра до Кристиян Малинов, с двама странични нападатели, с Краев отпред искахме да имаме напред повече футболисти. След почивката Черна гора вдигна оборотите, не можахме да влезем в ритъма, наложи се да правим смени. Попето играе на тази позиция, на която играе в клуба си. Просто е малко изморен, което е логично. Имаше желание за победа, това е най-важното.
Доволен съм от всички, които играха - и Занев, и Пашов си свършиха работата. Пашов игра за втори път в националния отбор, хубаво е, че го пуснах срещу Ирландия и сега свърши работата. Противникът изненадващо за нас се беше прибрал през първото полувреме отзад, може би чакаше на контра, а това сгъсти линиите и ни затрудни. Малко светлинка в тунела има, откакто аз съм дошъл. Състезателите с всяка точка или три добиват увереност, чака ни много сериозен мач с Англия. Хубаво е да има такива срещи - с характер, за да може да сме готови за март месец, когато може би ще дойде денят на истината.


Фарук Хаджибегич:
С българите си приличаме

Селекционерът на Черна гора Фарук Хаджибегич заяви, че играта на неговия тим се доближава до тази на България и че двата отбора имат сходен стил, заради което не са успели да се победят.
"Изиграхме доста слабо първо полувреме. След като не сме победили, значи не сме изпълнили всичко, което сме си поставили като задачи. Мисля, че вървим в добра посока. С българския отбор до голяма степен си приличаме в ситуацията, в която се намираме. Доказват го и класирането, и активът ни. Имахме прекалено голямо желание за победа и това беше причината за някои грешки. Дадохме инициативата на противника, но бяхме солидни. Ще направим анализ след мача, за да не допускаме повече тези грешки. Показахме желание и воля през всички 90 минути. Ще търсим победа във всеки следващ мач", категоричен беше бившият национал на Югославия.