Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Балъков иска да е треньор, а не директор

Балъков иска да е треньор, а не директор

25-05-2018 Тема спорт

Красимир Балъков обяви, че иска да продължи кариерата си като треньор, а не като директор. Той хвърли повече яснота около бъдещите си намерения в студиото на Диема Спорт, като коментира и въпроси, свързани с ЦСКА. В последно време се говори, че Балъков е вариант за армейците като треньор или директор на клуба. На база на думите му става ясно, че той категорично предпочита да е наставник.
„Сега съм на 52 години и искам до 60 години да продължа да съм активен в треньорската професия. ??ма много неща, които съм пропуснал и не съм могъл да направя. В тези 8-10 години може би ще имам късмета да постигна това, което досега не съм успял. С опита, който натрупах в Германия, Португалия и България мога да поема и друга функция, но поне засега не мисля за нея”, категоричен бе Балъков.
„С г-н Ганчев се познаваме много добре, работили сме заедно, ако иска, ще ми завърти номера, ще се срещнем и ще говорим”, добави Балъков.
На въпрос дали е готов за крачка към „Армията” той отговори: „Засипвате ме с въпроси, които са неудобни. В момента ЦСКА си има треньор, Христо Янев все още е начело. Ако някой клуб се интересува от моята компетенция, ще проведем разговори и ще се разбере какви са техните виждания и моята философия и ще се вземе някакво ре??ение”, каза Балъков.
„Определено гледам към треньорската професия. ??зпълнявал съм смесена роля, както в Етър досега. Аз играя две-три роли в Етър, което определено не е професионално и трябва да се промени”, отбеляза Балъков.
„Мисля, че футболните ни виждания с Гри??а Ганчев съвпадат. Но има значение в кой клуб работи??. В ЦСКА трябва да се действа много бързо и да се търсят резултати. В ЦСКА няма време за нищо. Това за мен не е стресиращо и мисля, че съм подготвен за такъв клуб. Бях в Хайдук Сплит, който е на нивото на ЦСКА - с голяма фенска маса и очаквания. Така че не е проблем”, коментира още Балъков.