Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Бачков: Абу??ев е способен да разре??и големия проблем на Миньор

Бачков: Абу??ев е способен да разре??и големия проблем на Миньор

10-10-2017 Тема спорт

Треньорът на Миньор Данаил Бачков говори пред „Тема Спорт” за представянето на отбора и изпуснатия успех в последния кръг срещу Беласица (2:2).
„??зпуснахме на?? мач. Направихме стра??но много пропуски. Реално резултатът трябва??е да е 8:2 в на??а полза. Големият ни проблем е вкарването на голове. Затова и привлякохме Рангел Абу??ев преди около седмица. Той може да разре??и този проблем. ??зпускаме с лека ръка, а в същото време допускаме елементарни голове и това ни попречи да съберем по-голям актив. Абу??ев още не е на сто процента готов, ние затова го и пуснахме за трийсет минути срещу Беласица, но веднага си пролича, че има качествата, които ни трябват”, каза Бачков.
„Подадох оставката си с оглед резултата срещу Елин Пелин (0:1), но реално никой не ми я е искал. Говорих дълго и с футболистите, те искаха да остана. След това просто смачкахме Вихрен (2:0), а това бе??е най-добрият ни съперник до този момент. Отборът ни разполага с голям потенциал, имаме доста млади момчета и затова сме малко на приливи и отливи. Но съм доволен от това, което показваме в мачовете”, добави Бачков.
„Сега ни предстои двубой със Свобода Пещера, който не е слаб отбор. После гостуваме и на ЦСКА 1948. ??граем мач за мач. Хората бързо видяха, че с доста младия ни състав трудно може да преследваме големи успехи. Опитът си казва думата”, каза още Бачков.
„Срещу Беласица бяхме без трима основни футболисти и се надявам те да са на линия срещу Свобода. Голмайсторът ни Кристиян Ковачев бе контузен, друг от по-резултатните - Денис Николов, също не успя да вземе участие, а и юно??ата на ЦСКА Айкут Рамадан има??е проблеми в кръста и отсъства??е”, отчете още Данаил Бачков.