Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Белчев отказа двойна заплата от ЦСКА

Белчев отказа двойна заплата от ЦСКА

12-10-2019 Тема спорт

Треньорът на Арда Стамен Белчев е отказал изключително силна оферта от ЦСКА. В продължение на няколко дни той упорито, но безуспешно е бил навиван от отговорните фактори на "Армията" да се завърне в клуба. Условията, които са му предложили червените, били повече от изкушаващи. 50-годишният Белчев е получил оферта за двойно по-висока заплата, отколкото е получавал в края на предишния си престой в ЦСКА. Възнаграждението било осезаемо по-голямо и от това, което взимал в момента в Арда. Стамен обаче отказал и предпочел да продължи работата си в клуба от Кърджали.
За да го убедят да приеме офертата им, от ЦСКА използвали и посредник в преговорите, но той също не успял да промени позицията на Белчев.
При положителен отговор от треньора армейците били готови да компенсират Арда с двама свои футболисти, единият от които защитник.

ЦСКА е отправил конкретно предложение към Стамен Белчев малко след оставката на Люпко Петрович. Със Стамен са се свързали по телефона няколко души, но нито един от тях не е успял да го склони да приеме предложението относно треньорския пост на "Армията". Дори двойно по-високата заплата в сравнение с предишния му престой в ЦСКА не го е накарала да размисли. Така той за втори път в рамките на 4 месеца отказва да се завърне в Борисовата градина. Първия път това се случи в началото на лятото, когато бе поканен да влезе в щаба на Люпко Петрович с възможността след известно време да поеме самостоятелно отбора. И тогава обаче Белчев отклони офертата на ЦСКА и предпочете да продължи работата си в Арда.
Президентът на тима от Кърджали Петър Пешев потвърди пред dsport.bg, че Белчев остава в Арда. "Стамен Белчев е наш треньор, останалото са слухове. Не е вярно, че поема ЦСКА. Той още в началото на седмицата каза ясно и точно, че мисли изцяло за Арда", заяви Пешев.