Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

21-05-2014 Берое договори още един нов

Берое договори още един нов

21-05-2014 Тема спорт

Председателят на Съвета на Директорите и ??зпълнителен директор на Берое ??лко Русев разкри пред Gong.bg, че клубът има предварителен договор с още един футболисти освен Крис Гади, но не пожела да разкрие неговото име.

Крис Гади се превърна в първото ново попълнение на Берое за следващия сезон.

„??маме договорка с още един футболист, с който имаме предварителен договор. Той ще започне подготовка с на??ия отбор. ?? продължаваме да търсим други опции в момента“, сподели Русев.

„Още от зимата работим върху отбора, който искаме да подготвим. Доста футболисти наблюдавахме през пролетта. Доста от треньорите присъстваха на други мачове, включително и в чужбина. Опитваме се да направим един доста по-сериозен отбор, който да се представя силно и да радва на??ите фенове. Това е основното, което искаме да постигнем“, добави председателят на Съвета на Директорите на Берое.

„При изгодна оферта за клуба, нямаме нищо против да се разделим с играчи, които нямат желание да играят за на??ия отбор. Ние отстояваме на??ите позиции и единствено при изгодни условия сме склонни да се разделим с някои от футболистите. Така се случи и през зимния трансферен прозорец. В момента нямаме развитие относно това на??и футболисти да преминат в други клубове. Насочени сме основно към футболистите, които се опитваме да привлечем. Не знам дали ще се разделим с някой футболист. Рано е и не мога да коментирам“, каза още ??лко Русев.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар