Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Берое като Левски и Лудогорец

Берое като Левски и Лудогорец

16-09-2016 ??ван НЕЙКОВ

Ръководството на Берое инвестира сериозна сума в закупуването на модерна система, която е в помощ на треньорския щаб на тима. Така старозаогрци се наредиха до Лудогорец и Левски, които също от доста време работят с подобни компютърни програми. Те са изключително полезни, защото могат да бъдат използвани както в тренировъчни процес, така и в официалните двубои. Те показват количествен и качествен анализ на всеки един състезател. ??змервани са редица параметри на футболистите - като се започне от навъртените километри по време на мач, направените спринтове, зоните, които е покривал и се стигне до точността на пасовете и скоростта на подаванията.
Системата влезе в употреба по време на последния мач на отбора - победата с 1:0 над Локомотив Горна Оряховица. Тя явно помогна на треньора Александър Димитров и помощниците му.
„Благодарение на ръководството на Берое бе закупена една система за анализ на тренировъчния процес. С разре??ението на УЕФА я използваме и по време на мачовете. Знам, че в Лудогорец и Левски работят с тези системи“, похвалиха се от ръководството на заралии.
В последните години Берое прави сериозни инвестиции в подобряването на материалната база. ??зградени бяха няколко нови игрища, които са ползвани от ??колата на клуба. ??деята е в близко бъдеще да започне работа към изграждането и на общежитие - това е приоритет пред клуба. За догодина се очаква чрез министерството на спорта да бъдат отпуснати средства и за вдигането на нова трибуна на стадион „Берое“.