Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

22-12-2013 Берое няма оферти за Венци Христов

Берое няма оферти за Венци Христов

22-12-2013 Тема спорт

Председателят на Съвета на Директорите и ??зпълнителен директор на Берое ??лко Русев заяви за Гонг, че в клуба към момента няма постъпили оферти за нападателя Венцислав Христов. Той добави, че през януари може да има някакво развитие, но в момента Венцислав Христов е футболист на Берое.

На някои играчи им изтичат договорите в края на сезона. Каква е ситуацията?

Треньорите трябва да дадат оценка за представянето на футболистите, след което да пристъпим към някакви разговори. С една част от футболистите уми??лено изчакваме да видим как ще влязат в мачовете през пролетта, тъй като не искаме да даваме заключения и да влизаме в крайни оценки за бъдещ договор. Уми??лено изчакваме. Предполагам, че до края на април ще сме наясно с играчите, на които ще предложим удължаването на договорите, а също така и с тези, които ще се разделим.

??ма ли футболисти на Берое, към които има интерес от други отбори?

В момента единствено има развитие с ??ван Горанов. Разбрали сме се с условията за неговото преминаване в Литекс. Нещата са факт. За други футболисти няма нищо конкретно, така че те са играчи на Берое.

Какво е бъдещето на Венцислав Христов?

Спекулациите за бъдещето на Венцислав Христов са по-скоро в медийното пространство. Никой конкретно не се е свързал с нас, с твърдото ре??ение да привлече Венцислав Христов и да се стигне до някакви преговори. Не казвам, че няма време, защото още не е отворил трансферният прозорец. Може да има някакво развитие, но на този етап нещата са ясни. Венци Христов е на?? футболист и в момента не преговаряме с нито един клуб.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар