Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

02-06-2015 Берое се стреми да приключи със селекцията до 15 юни

Берое се стреми да приключи със селекцията до 15 юни

02-06-2015 Тема спорт

Председателят на съвета на директорите и изпълнителен директор на Берое ??лко Русев заяви, че ръководството на клуба ще се стреми да приключи със селекцията до 15 юни.

„??ма играчи, които им изтекоха договорите, но уми??лено не искам да споменавам техните имена, защото имаме уговорка, че в зависимост от селекцията, която направим може да продължим да разчитаме на тях. До първия лагер-сбор на 15 юни нещата ще бъдат по-ясни и поради тази причина не искам да казвам конкретни имена нито на играчи, с които имаме подписани договори и чакаме на 15, нито на играчи, които ще освободим. С Танко Дяков разтрогнахме. ??ма играчи, които имат договори, но сме в процес на преговори и ще видим дали ще се разделим с тях“, сподели Русев пред Gong.bg.

„На??ето желание е да разполагаме с окомплектован състав за първата тренировка на 15 юни. Периодът за подготовка ще бъде доста кратък. Върху това работим в момента. Правим всичко възможно, за да вземем нужните ни играчи. До 15 юни предстои период, в който трябва да бъде свър??ена стра??но много работа и ми е трудно да кажа дали ще успеем“, добави председателят на съвета на директорите и изпълнителен директор на Берое.

„Трансферният пазар е дълъг. Със сигурност ако не успеем да вземем всички нужни играчи, ще търсим варианти за привличането на играчи на по-късен етап. Ако успеем да приключим всичко до 15, ще е идеалният вариант.“

„Всички фенове трябва да бъдат доволни от това класиране на отбора. Аз благодаря на всички привърженици за подкрепата към отбора. Моето желание е те да бъдат с отбора и в бъдещите успехи, които Берое се надявам да постигне“, каза още ??лко Русев.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар