Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Бонев за Константин Динев: Феновете разбират, че нямаме друг избор

Бонев за Константин Динев: Феновете разбират, че нямаме друг избор

14-06-2013 Росен АНГЕЛОВ

Каза ми, че иска да направи добър отбор, който да играе важна роля в първенството

Почетният президент на Локо Пловдив и спортен директор Христо Бонев вярва, че всички, които обичат черно-белия клуб ще приемат подадената от Констанин Динев ръка.
„Говорих с него преди две вечери. Бе??е притеснен за това, че някой от феновете нямат положително отно??ение към него. Все още не бе??е ре??ил какво да прави. Мисля обаче, че сега обстановката вече е нормална. Феновете искат, когато дойде в Пловдив да направи една срещя с тях, за да изкажа своето мнение пред тях. На мен ми каза, че иска да направи един много добър отбор, който да играе важна роля в първенството. ?? така да покаже, че това, което говорят не е вярно“, сподели Зума пред „Тема Спорт“.
„Аз не искам отборът ми да изпадне до В група. Не е останал и един ден, от както завър??и първенството, в който с Наско Узунов да не сме пътували из страната и да молим милионерите на България да ни помогнат. Никой до сега не откликна, единствено Константин Динев. Той заяви, че няма да позволи отборът да изпадне във В група“, добави славният български футболист и треньор.
„Моментът хич не е приятен. Но щом г-н Динев казва, че няма да остави отбора съм сигурен, че той вече работи по въпороса. Показал е колко много обича Локомотив и в този момент единствено той ни подава ръка. Аз мисля, че феновете разбират, че нямаме друг изход“, завър??и Бонев.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар