Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

31-05-2013 Бонев притеснен: Всички ни отказват

Бонев притеснен: Всички ни отказват

31-05-2013 Румен НЕДЕЛЕВ

Зума се среща днес в София с потенциален иневститор

Почетният президент и спортен-директор на Локомотив Пловдив Христо Бонев заяви, че е силно притеснен относно бъдещето на клуба.
Зума обяви, че обикаля от фирма на фирма, но засега никой не се съгласява да финансира черно-белия клуб.
„Не мога да скрия, че съм силно притеснен относно състоянието, в което е Локомотив Плвдив. Търсим фирми, но всички ни отказват. Започвам да се отчайвам“, заяви със съжаление славният български футболист.
Той разкри още, че днес заминава за София, където ще се срещне с потенциален инвеститор. Бонев ще се опита да го убеди да поеме издръжката на Локомотив Пловдив след отказа на Веселин Маре??ки.
„За момента състоянието не е розово. Надяваме се колкото се може по-скоро нещата да се оправят“, коментира още Зума.
В същото време стар??и треньорът на смърфовете Стефан Генов отрече появилите се информации, че напуска тима, заради неяснотата около бъдещето.
„Отивам в Гърция на почивка, а не да си търся работа. Всяка година ходим със семейството ми на едно и също място да си починем. Мислите ми са насочени към Локомотив и очаквам развитието по въпроса със собствеността на клуба. Единственото ясно за сега е дата, на която се събираме с отбора - 10 юни“, коментира наставникът на черно-белите.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар