Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Букарев стана ??еф на Дани Боримиров

Букарев стана ??еф на Дани Боримиров

17-11-2017 Тема спорт

Синия клуб съобщи „с удоволствие“ дълго чакана промяна

Левски съобщи по доста интересен начин, че Даниел Боримиров вече не е спортен директор на Левски. На практика той е с орязани права от доста време насам, а от края на миналата седмица вече не изпълнява досега??ните си функции. През това време явно от „Герена“ са се чудили как по-деликатно да обяснят на феновете промяната, а в същото време да бъде запазено достойнството и на самия Боримиров. Ето какво гласи вчера??ната официална информация от клуба:
„ПФК Левски има удоволствието да съобщи, че от 15.11.2017 г. помощник-треньорът на първия отбор Асен Букарев заема нова длъжност в клуба - мениджър и координатор на спортно-техническата дейност. В неговите отговорности влизат изграждането и развитието на международни контакти, въвеждане на нови информационни системи, процеси и правила за управление на спортната дейност, развитие на скаутската дейност на клуба и подобряване на работата между отделните звена.“
Това означава на практика, че постът „спортно-технически директор“ не е съвсем закрит. В дългото обяснение за новата работа на Асен Букарев се казва, че той е издигнат от помощник-треньор на някакъв си, но ще прави това, което досега е правил Даниел Боримиров. Тоест Левски закрива поста чистач, но назначава хигиенист.
??нтересното е, че от клуба съобщават новината с удоволствие и пожелават успех на Асен Букарев, а в същото време нищо не се казва за това какво ще прави от утре Даниел Боримиров, който явно ще е подчинен на Буки. Не е ясно и дали Букарев ще освободи мястото си на треньорската скамейка и дали там ще седне друг помощник на Делио Роси. ?? ако „да“, откога ще стане това.