Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Валентин Йорданов:  Спечелихме битката,  но не и войната

Валентин Йорданов: Спечелихме битката, но не и войната

31-05-2013 Хари ЛАТ??ФЯН

Бейзболът ще ни е най-голям конкурент, смята Армен Назарян

„Спечелихме битката, но войната все още не. В Аржентина е ре??ителната фаза, надявам се, че и тогава ре??ението ще е в на??а полза”. Това заяви от Санкт Петербург специално за „Тема Спорт” ??ефът на родната федерация по борба Валентин Йорданов. Той присъства на живо на заседанието на ??зпълкома на МОК, на което стана ясно че борбата ще бъде един от трите спорта, които ще се борят за място на ??грите през 2020-а. Конкуренция ще й бъде скуо?? и бейзбол/софтбол. Крайното ре??ение ще бъде взето на 8 септември в Буенос Айрес.
„Оптимизмът нарасна. Ще продължим да си вър??им работата до септември. ?? бейзболът и скуо??ът са достойни да бъдат част от олимпиадата, но смятам, че борбата като най-стар спорт и с най-сериозни традиции заслужава своето място през 2020 година”, каза още Йорданов.
Стар??и треньорът на класиците ни – двукратният олимпийски ??ампион Армен Назарян пък определи бейзбола като най-голям конкурент на борбата. „Ре??ението на МОК много ме зарадва. Оставането на борбата в последните три спорта, които ще се спорят за място на олимпиадата ми дава надежди. Сигурен съм, че ще можем да се справим с бейзбола и скуо??а. Големият ни съперник ще бъде бейзболът, защото е отборен спорт и е много популярен. Наливат се стра??но много пари, особено в САЩ, повече отколкото във футбола в Европа”, смята легендарния борец.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар