Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Велизар пожела титла  за 70-годи??ния юбилей

Велизар пожела титла за 70-годи??ния юбилей

07-05-2017 Тема спорт

Главният скаут на ЦСКА Велизар Димитров заяви, че очаква клубът да отбележи 70-ата си годи??нина с ??ампионска титла.
„??маме сили и много здрава основа, за да се надяваме на титла точно на юбилея. А предвид колко стабилни са тези, които управляват ЦСКА, не виждам какво може да спре клуба към първото място. ??маме доста добри футболисти и догодина вярвам, че ще успеем в на??ата мисия”, коментира Велизар пред клубния сайт. Той бе част от тима, завоювал последната засега 31-ва ??ампионска титла през 2008 година навръх 60-ия рожден ден на армейския клуб.
Пожелания отправи и бив??ият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев.
„Няма трудности, които не могат да бъдат преодолени от ЦСКА! Пожелавам пълни стадиони, верни фенове и много спечелени купи. От сърце желая на ЦСКА да се върне, където му е мястото - сред големите отбори в Европа. Продължавайте да пи??ете историята. Бях един от вас на терена, продължавам да бъда такъв и от трибуните. Само ЦСКА!”, каза Сакалиев чрез видео, публикувано във Facebook.

Лицензираха Панчарево
за мачовете на ??колата

Школата на ЦСКА вече ще играе официалните си мачове на базата в Панчарево. Добрата новина стана факт точно на рождения ден на клуба.
„Навръх 69-ия рожден ден на клуба, тренировъчната база на ЦСКА в Панчарево получи разре??ение за провеждане на официални мачове на отборите от Детско-юно??еската ??кола. Условията, създадени там, отговарят на всички изисквания на Българския футболен съюз за провеждане на официални срещи от календара на юно??еските първенства. На официалния терен на Панчарево ще играят почти всички формации на червените. Само 4 от общо 9 отбора няма да домакинстват на базата в Панчарево, защото играят на определени терени, а не на разменено гостуване. Официалният дебют на реновираната база ще бъде на 13 май (събота) от 16:00 часа, когато лидерите в ??ампионата при 19-годи??ните приемат Монтана”, съобщиха от ЦСКА.