Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

25-06-2014 Временно спират строежа на стадион „Христо Ботев”

Временно спират строежа на стадион „Христо Ботев”

25-06-2014 Тема спорт

Строежът на стадион „Христо Ботев” ще бъде спрян, научи Дарик Радио. По непотвърдена информация, това се налага заради проблемите с КТБ, като все още не е ясно, дали спирането на строежа ще бъде временно или за постоянно.
Ангел Палийски от Управителния съвет на Ботев Пловдив внесе писмо до кмета на града ??ван Тотев, с което го уведомява, че строежът на стадион "Христо Ботев" спира. Причина за това е, че футболният клуб има сметки в КТБ и докато те не бъдат разблокирани на 21 юли, строежът на съоръжението спира.
Вследствие на ре??ението на Българска народна банка (БНБ) да замрази всички плащания на фирми и граждани, разполагащи със сметки в Корпоративна търговска банка (КТБ), ПФК Ботев уведомява обществеността, че всички разплащателни сметки на клуба са блокирани и по този начин е нару??ен механизмът на разплащане към доставчици и контрагенти, отговарящи за ремонтните дейности на стадион „Христо Ботев” в гр. Пловдив.

Настъпилите форсмажорни обстоятелства ни принуждават временно да преустановим всички ремонтни дейности по съоръжението.

ПФК Ботев ще уведоми своевременно обществеността при нови промени, свързани с реализирането на този отговорен проект.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар