Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Арда Кърджали Черно море Славия Берое ФК ЦСКА 1948 Сф Ботев Враца Монтана Ботев Пловдив Етър Царско село Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан Интер Ювентус Рома

Контакти

10-06-2014 Ганчев: В Разград да нямат по 64 зъба

Ганчев: В Разград да нямат по 64 зъба

10-06-2014 Тема спорт

Почетният президент на Литекс Гри??а Ганчев не спести мнението си относно Лудогорец. Преди време босът на „оранжевите“ влезе в задочен спор с ръководството на разградския тим. Между двата тима прехвърчаха искри, които най-вероятно все още тлеят.

„Що? В Разград да нямат по 64 зъба, или какво? Това е футбол. Топката е кръгла“, коментира Гри??а Ганчев след зададен въпрос за притеснението на всички тимове от окупираното първо място в А група за последните години от Лудогорец.

„Не се интересувам от другите отбори. Мен ме интересува на??ият отбор“, сподели още почетният президент.

Гри??а Ганчев даде да се разбере, че тази година ще вземе мерки за непозволени удари от страна на други отбори към Литекс: „Тази година ще вземем мерки.“

„От 96-та година съм тук, когато дойдох, има??е ей такива големи плъхове на базата. Много трудно ги печелим парите. Малко по малко гледаме да влагаме в базата. Нас не ни интересува какво правят милиардерите, ние се мъчим с малкото, което имаме. Нивата е доста дълга. Гледам, че сте много възхитени какво се прави в Лудогорец. Нека те да изкарат на половината на моите години тук, и ние сме имали тази еуфория, и ние сме играли до март в Европа. 1/8-финал, но никъде не сме казали, че кой знае какво сме направили“, каза още Ганчев.

„Аз съм си купил акции на ЦСКА, сега ще ми ги връщат. Можете да проверите. На чичо Пенчо ще ги даря“, допълни още Гри??а Ганчев.

„Литекс е един обществен проект, първо за малкото останали хора в града, заради безработицата, ние даваме ??анс на младите хора в Академията, да идват да се борят. Ние не им взимаме пари. Обличаме ги, храним ги, на??ите треньори ходят в училище да питат дали се справят. На??ите млади играчи всички говорят английски. Е, не са като Балъков да говорят португалски, английски и немски, но той е малко по-възрастен.“

„Ние си гледаме на??ата ко??арка, гледаме да не ни крадат играчите от ко??арката. А другите проекти – ние първи ги поздравяваме за успех. Аз не завиждам на хората“, каза още Гри??а Ганчев.