Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Гостите: Кумът на Георги Караманджуков да коментира

Гостите: Кумът на Георги Караманджуков да коментира

06-08-2017 Тема спорт


??зпълнителният директор на Левски Красимир ??ванов бе много афектиран както от загубата от Верея, така и от реферите на мача. „Съдийството - намерете кума на Георги Караманджуков и нека той коментира“, каза ??ванов. Явно той намеква за поръчка и визира страничния рефер Румен ??ванов, който е кум на Георги Караманджуков - директор спортна администрация в Лудогорец.
Даниел Боримиров пък обяви, че ще подаде жалба срещу съдийската бригада. „По-голямо клане не бях виждал. Съдиите си свър??иха перфектно работата. Гол от засада, никаква засада на Обертан и да се стигне до кулминацията - отменения гол на Пиргов. Ще подадем жалба. Такива съдии нямат място в Първа лига. Не помагат на футбола, а на определени хора. Това бе??е тенденциозно съдийство. ??наче Левски игра слабо. Доста се вдигна ??ум около треньора и футболистите се влияят. Ре??ихме, че трябва да спестим на Ники Митов някои неща и затова той не води срещата с Верея. Предстои Делио Роси да се запознае по-детайлно с тима и дано от другата седмица да видим нов Левски. Още един-двама футболисти могат да се вземат. Все пак трябва да се вместваме в някакви финансови параметри”, каза Боримиров.