Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Грации превземат залата на “Армията”

Грации превземат залата на “Армията”

28-03-2012 Николета ГУСЕВА

Борисов се разбрал с ??лиана Раева. Какво ще стане, ако Сираков се върне в Левски, риторично пита Са??о Чакмаков


Баскетбол на стадион “Българска армия” явно скоро няма да се играе. Това стана ясно от изказването на президента на футболния ЦСКА Димитър Борисов при подписването на договора за концесия с министерството на спорта. “??нвестиционният ни план включва на първо време отдаване на пистите за лекоатлетите. Говорили сме и с ??лиана Раева залата да се ползва от гимнастичките. С баскетбола не е говорено”, заяви Борисов. По този начин той показа позицията, която заема спрямо баскетбола в Борисовата градина.
“Тема Спорт” потърси самата Раева, за да уточни защо грациите ще тренират там. “Аз лично го помолих там да тренират два клуба по художествена гимнастика. Благодарна съм му за разбирането. Националките обаче си остават на “Раковски”, каза от своя страна треньорката на грациите.
Новината дойде като ??ок за Александър Чакмаков, който се спряга за човека, който ще възстанови баскетболния ЦСКА. “Това не вярвам да е истина. Ако е обаче, ви питам – какво би станало, ако Сираков се върне в Левски!? Феновете на ЦСКА сами могат да си отговорят на този въпрос... Аз Митко Борисов не го познавам. Познавам Петко Маринов. ЦСКА ще го има и след Борисов. Ще възстановим клуба един ден и ще е кощунство, ако ние ходим по чужди зали, а в на??ата тренират гимнастички.”

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар