Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Делио Роси: Когато вземе?? средата на терена, става лесно

Делио Роси: Когато вземе?? средата на терена, става лесно

30-04-2018 Тема спорт

??махме нужда от силен мач, след като се класирахме за финала за купата, и бях любопитен да видя как ще се държи моят отбор. Много съм доволен от начина, по който играха всички. Още повече че през този сезон не бяхме печелили срещу Берое.
Когато работи??, нещата си идват по местата. Сега момчетата берат плодовете на работата, която са вър??или през цялото време. Но трябва и да кажем, че все още нищо не сме спечелили. ??ма още важни мачове и е необходимо да продължим да играем добре.
Когато успее?? да вземе?? средата на терена, когато успее?? да бие?? противника навреме и навсякъде – тогава мачът става по-лесен за теб и не е трудно да спечели??.
Рискувах не само с Гомес, който има??е картони. ??мах проблеми и с други състезатели, които бяха застра??ени от наказание. Но ние мислим, че всеки един мач трябва да се изиграе индивидуално. Ако бе??е получил картон, тогава щяхме да мислим какво да правим без него.
Вярно е, че в края на ??ампионата подобрихме формата си. Но във футбола няма периоди, на които се разделя първенството. Резултатите са тези, които показват дали си си свър??ил добре работата. Ние трябва да играем силно до края на първенството и тогава ще видим дали целите, които сме си поставили, са били постигнати. Сега имаме да играем още.