Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Димитър Васев: Не съм изненадан от това, което се случва

Димитър Васев: Не съм изненадан от това, което се случва

20-05-2013 Тема спорт

„Тема Спорт“ потърси за коментар относно случващото се с Локомотив София бив?? стар??и треньор и дългогоди??ен футболист на тима Димитър Васев.
„Нещата не са добре и всички го виждат. Да ви кажа честно, това, което се случва с Локомотив София, не ме изненадва. Надали има конкретна рецепта за излизане от тази срамна ситуация. Много са факторите, които водят Локомотив надолу. ?? това не е от вчера“, каза Васев.
„Мисля, че Локомотив, от отборите, които се бориха и са застра??ени от изпадане, най заслужава да остане в А група. Нещата се сведоха до два мача – срещу Литекс и ЦСКА, които са възможни. Още повече че Ботев Враца не може да победи в реален мач Монтана. Ако се играе честно, се съмнявам дали врачани могат да бият Монтана. Мисля, че още този кръг в сряда ще се ре??и всичко. Ако Локомотив изпадне в Б група, ще се върне веднага. Въпросът е, че пи??ем срамна страница в историята на този славен клуб, която остава завинаги“, добави бив??ият наставник на червено-черните. Той бе освободен през ноември 2010 година, като тогава собственикът Николай Гигов му обеща пост в клуба. Това обаче така и не се случи.
„Засега не съм обвързан с Локомотив, не работя в клуба. Но гледам отстрани и ми е тъжно това, което става. Яд ме е, защото този отбор не заслужава това, което се случва. Не заслужава такава жалка съдба. Отбор се прави от характери и се окомплектова по постове, а не да се взимат футболисти само за да ги имаме. Когато се натрупат по 3-4 играчи на един пост, те започват да си пречат. На няколко пъти питах, след като бях освободен от поста стар??и треньор, каква длъжност изпълнявам в клуба. Никой не можа да ми обясни и това е една от причините да си тръгна от Локомотив. Ако ще съм там, искам да съм полезен, а не само да се водя някакъв си и да казвам, че съм загрижен за всичко случващо се. Аз и сега съм загрижен за Локомотив“, завър??и Димитър Васев.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар