Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

06-06-2013 Динев: Боли ме за това, което се случва с Локо

Динев: Боли ме за това, което се случва с Локо

06-06-2013 Тема спорт

??мам чувството, че някои хора теглят отбора към В група

Константин Динев даде яснота относно някои въпроси свързани с евентуалното му завръщане в Локомотив Пловдив.

Г-н Динев, какво се случва с вас и в частност Локомотив Пловдив?
- Много неща се изписаха и изговориха през последните дни. ??мам чувството, че някои хора теглят Локомотив към В група и насаждат мнение, че това е по-добре за отбора. В случая мисля,че става въпрос за други интереси!?
Какво точно имате предвид?
- Мисля, че сега не е момента да коментирам в детайли. Аз много обичам Локомотив и ме боли за всичко което се случва. Няма да позволя Локо да играе във В група.
??скате да кажете,че сте готов да се върнете и да помагате…
- Пак ви казвам обичам Локо и феновете и не искам те да ходят на мачове по села и паланки. Те не заслужават това. Тук става въпрос все пак за Локомотив Пловдив, а не за селско тимче.
Значи ли това,че се завръщате?
- ??ма някои неща, които не са много ясни, но пак ви казвам – Локо е велик отбор и за мен ще бъде чест и гордост да застана начело на клуба. Стига обаче да почувствам приемственост, защото само заедно можем да постигнем най-доброто за Локомотив.
Значи всичко зависи от хората?
- Да, така е, все пак футболът е за тях. Аз искам да ги направя щастливи и да бъдем като юмрук както сме били. Локомотив е марка и заслужава да остане такава, въпреки всички недоброжелатели и подмолни хора.
Готови ли сте да правите селекция ако се върнете?
- Аз разбирам от футбол. Всичко може да се оправи много бързо. Все пак сега започва подготовката. ??ма време, за да се направи силен отбор.
Какво е ва??ето пожелание към феновете на Локо?
- Нека са живи и здрави да подкрепят Локомотив както винаги са го правили. Пожелавам им много поводи за радост. Те го заслужават!

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар