Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Заралии недоволни от тревното покритие

Заралии недоволни от тревното покритие

07-07-2016 Тема спорт


Треньорският щаб на Берое не е никак доволен от състоянието на стадиона в Баня Лука, на който днес в 19:00 ще се играе реван??а с Радник Бийелина. Тревното покритие се намира в доста ло?? вид, което сериозно притеснява заралии. По време на вчера??ната официална тренировка на тима на съоражението Александър Димитров и помощниците му, както и футболистите не спираха да си задават въпроси как е възможно УЕФА да лицензира игрището дори за първия квалификационен кръг на Лига Европа.
„По целия терен има малки дупки. Видяхме, че валират игрището, но и това няма да помогне. Как е възможно да се допускат на такива съоражения да се играят официални срещи от европейските клубни турнири. На??ият стадион е в отлично състояние, а това тук не е за коментар. Дано тревната настилка не се окаже с ре??аващо значение за изхода на срещата“, бяха част от коментарите на заралии по време на заниманието.
Заедно с тима в Босна и Херцеговина е и маркетинговият директор Ваня Джаферович. Бив??ият защитник е роден в Брод преди разпадането на Югославия. Днес градчето се намира на територията на Босна.