Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

06-08-2014 За 2 минути Георгиева към Раданова: Съвети не давам

За 2 минути Георгиева към Раданова: Съвети не давам

06-08-2014 Тема спорт

За 2 минути и 20 секунди стана символичното предаване на властта в Министерството на младежка и спорта. Професор Мариана Георгиева и Евгения Раданова си предадоха правомощията с ръкостискане пред кабинета на спортния министър, където вече табелката е с името на бив??ата ни ??ампионка по ??орттрек.

За разлика от други подобни церемонии, тази бе изключително кратка. Двете обмениха някоко официални реплики пред журналистите, от които се отличи „Съвети не давам“ на досега??ният ръководител на ММС, а след това бяха позволени само два въпроса от страна на медиите.

Веднага след краткия брифинг Евгения Раданова седна на стола в кабинета си, а на масата пред нея застана професор Георгиева. Ето какво си казаха двете при предаването на властта:

„Вече разменихме няколко думи с професор Мариана Георгиев и сега ни предстои нова възможност да си кажем още от основните неща, които влизат в задълженията на министъра на спорта“, сподели Евгения Раданова, като допълни да имаме малко търпение относно това с какъв екип ще работи.

„Радвам се, че присъствате на предаването на властта в Министерството на младежта и спорта в ръцете на ??ампионката Евгения Раданова. За мен бе??е удоволствие да й пожелая успех. От сърце й пожелах също така да изпита личностно удовлетворение от това, което ще постигне за времето, в което на този пост. Пред нея възможността е по-голяма, защото времето е лимитирано, но тя е ??ампионка и сигурно ще успее да постигне своето удовлетворение. Съвети не давам, аз просто й пожелавам успех и й казах, че трябва да продължи да работи в полза на спорта. Спортистите заслужават много всеотдайна работа и много доблест“, каза пък пред кабинета Мариана Георгиева.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар