Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

18-05-2017 Златко Живков: Ние не участваме в игри

Златко Живков: Ние не участваме в игри

18-05-2017 Тема спорт

Кметът на Монтана Златко Живков сподели пред камерата на DIEMA SPORT, че е спокоен и не се притеснява от разследването на УЕФА по повод съмнителния двубой между неговия тим и Славия на 15 април, който завър??и с успех за „белите“ с 4:3.

„Не знам кои футболисти са разпитвани. Аз не съм разпитван. ??ма сигнал, но не знам дали този сигнал е от днес. Това, което мога да кажа е че, никога, по никакъв начин този клуб не е замесван в подобни игри. От тази гледна точка съм спокоен. В други години и за други мачове бяха правени проверки. Аз също съм любопитен, нека да видим как ще протече тази проверка. Като има сигнал нека го проверят до края, няма никакъв проблем“, коментира Живков минути преди мача на Монтана срещу Нефтохимик.

„Единственото притеснително е, че това се случва днес. Сигналът е до??ъл по-рано, но защо става известно днес? Приемам го, че по този начин се цели разконцентриране на отбора преди ре??ителните мачове“, сподели още той.

„??ма и други мачове, които завър??иха с такъв резултат. Защо не ги разследват и тях? Аз не мога да кажа, дали някой е разпитван от отбора. ??ма??е информация, че са проявили интерес към някои от мачовете. Мен никой не ме е питал. Надявам се да има и сигнал за мача с Ботев, в който ги бихме с 6:0. УЕФА е в правото си, компетентните органи трябва да си проверят нещата. Надявам се всичко да продължи до края и хората да си направят проверката щом има такива сигнали“, каза още кметът на Монтана.