Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой ??во Тонев помага на Локомотив Сф

??во Тонев помага на Локомотив Сф

09-10-2017 Тема спорт

Бив??ият бос на сините на няколко пъти подсигурявал финансиране за железничарите

??во Тонев се е завърнал в Локомотив София, макар и индиректно, разбра „Тема Спорт“. Бив??ият бос на Левски е помагал на ръководството на червено-черните. Той е подсигурявал част от финансирането на железничарите, довериха източници от „Надежда“. Това се е случило на няколко пъти от лятото насам. Както е известно, дълги години в ерата на Николай Гигов Тонев бе изпълнителен директор на Локомотив София. За предприетия ход от страна на бив??ия бос на Левски говори фактът, че при червените акостираха няколко известни попълнения, които не е тайна, че имат по-зави??ени изисквания откъм възнаграждение. Става въпрос за Александър Бранеков, Евертон Джилио Том, Николай Цветков, ??во ??ванов и др. За треньор бе назначен чужденец - сърбинът Младен Додич.
Собственикът на червено-черните ??ван Василев на няколко пъти категорично заяви, че целта през новия сезон е промоция в елита. Той самият често споделя, че не би отказал помощ от никой. ??менно такава е получил от ??во Тонев. Все още не е ясно какви са бъдещите намерения на бив??ия бос на Левски спрямо железничарите и дали има реални такива.
Според запознати през зимната пауза Локомотив София ще направи още по-мащабна селекция, с която да превърне тима в по-конкурентоспособен за евентуално участие в Първа лига догодина.