Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

07-08-2019 Ицо: Фандъкова ме увери, че ЦСКА ще има нов стадион

Ицо: Фандъкова ме увери, че ЦСКА ще има нов стадион

07-08-2019 Тема спорт

Познаваме се от години и тя винаги си държи на думата, заяви Камата

Най-успелият български футболист Христо Стоичков се срещна със столичния кмет Йорданка Фандъкова малко преди да се завърне в Маями. През последните 2 седмици Ицо беше в България, като направи второ турне, за да представи биографията си "Историята". Кавалерът на "Златната топка" говори за дългоочакваното изграждане на нов стадион на ЦСКА.
"Г-жа Фандъкова ме увери, че нов стадион на ЦСКА ще има", каза Стоичков на летището, преди да замине за Щатите. "Много е важно да се спазват законите. На рисунките стадионът е много хубав и съм сигурен, че ако всичко е по правилата, ще стане реалност. Това е желанието и на Фандъкова. Познаваме се от години и тя винаги си държи на думата. Каквото е обещала на София, го е изпълнила", допълни Стоичков, цитиран от "Труд".
Ицо отлетя за САЩ с над 10 000 нови приятели. "Всички, които дойдоха да ме уважат и си купиха моята книга "Историята", вече играят в моя отбор. Благодарен съм им! Поклон! Обиколих шест града, срещнах се с кметове и никога не се интересувам кой от коя партия е. Аз съм безпартиен. Моята партия е на блузата ми - HS8. Там са и всичките ми нови приятели, които вече четат "Историята" ми", допълни Камата.
Следващото голямо събитие, свързано с биографичната книга, написана съвместно с Владимир Памуков и издадена от "Софтпрес", ще е в началото на октомври в Торонто. Предколедно ще има и трето турне в няколко български града, които в момента се уточняват.
Малко след като Стоичков се прибра в България, той също коментира ситуацията около стадиона на армейците. Тогава Ицо заяви: "ЦСКА винаги трябва да се бори за върха. Аз подкрепям отбора дори и отдалече. Знам, че имаме проблеми с архитекти, но ЦСКА ще има нов стадион. Ще говоря с Гриша Ганчев. Стадион ще има. Няма да крадем от дърветата или да късаме цветя. Ще се изгради на мястото на сегашния".