Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Кога ще дойде моментът на Анисе

Кога ще дойде моментът на Анисе

12-07-2015 ??во БЪРЗАКОВ

Остават само 2 дни докато Лудогорец изиграе първата си официална среща във втория кръг на Шампионската лига срещу Милсами. През лятото клубът се превърна в истински транспортен център, от който постоянно си тръгваха и идваха футболисти. В крайна сметка бройката на напусналите е 5, а тази на до??лите 6, като се чакат още двама. Те трябва да пристигнат до дни. Сред привлечените има двама дефанзивни полузащитници – Лукас Са??а и Препелица. Първият е по-скоро опция като резерва, докато румънецът се очертава да е партньор на Дяков. Макар че едва ли бив??ият капитан на Стяуа ще е титуляр още във вторник, тъй като игра прекалено малко в контролите.
Но да си дойдем на думата. Какво ще стане с Анисе?! Кога ще дойде неговият момент? Никой не знае. Мадагаскарецът пристигна в Разград преди близо година, като за правата бяха платени не една и две торби с пари на Ботев. Той обаче така и не успя да се наложи трайно в състава на Георги Дерменджиев. Окей, приемаме, че първата година бе опознавателна за него, а и конкуренцията на поста му бе жестока – за две места се бореха той, Еспиньо, Дяков и Златински. Очертава се обаче и през втората година Анисе да е последна дупка на кавала. Поне засега няма изгледи да се дореди до титулярно място в центъра на терена, въпреки че Рибейро го ползва??е доста често точно пред защита. Така пред треньорския щаб остава възможността да го изтегли по-напред, където реално Анисе бе най-силен при идването си в България. По време на престоя си в Черноморец той бе използван от Херо като нападател, крило или атакуващ халф и именно там блесна. На фланга обаче Анисе също трудно би хванал ръка в Лудогорец. Ако приемем, че отляво титуляр се очертава да е Мисиджан, то първа резерва ще му е Вандерсон. Ситуацията отдясно е идентична. Първи избор ще е Лукоки, а Александров - втори. Така за Анисе отново няма място. Ролята на атакуващ халф въобще не се коментира, защото е запазена за Марселиньо.
Затова логичният въпрос е кога ще дойде моментът на Анисе и ще има ли въобще такъв или той ще се превърне в поредната скъпа резерва на Лудогорец, каквито бяха Бургзорг, Платини, Луму, Хамза и още други отдавна забравени герои.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар