Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

16-12-2014 Кралев: Работим по въпроса с базите на ЦСКА

Кралев: Работим по въпроса с базите на ЦСКА

16-12-2014 Тема спорт

Спортният министър Красен Кралев заяви в специално интервю за Спортно ??оу Гонг по Дарик радио, че се работи по въпроса с базите на ЦСКА.

„Работим по базите на ЦСКА. Те искат по-дълга концесия, за около 35 години. ??ма на?? екип, има и вън??ни експерти. Тръгваме на диалог с тях. Те ще си излъчат свой екип и едно по едно ще изчистим нещата. Но всичко ще е в рамките на закона. Това би трябвало да е ре??ение за всички бази. Аз съм добронамерен към всички клубове. Знам какви са им проблемите. Днес говорихме и за базата на Левски“, започна Кралев.

„Общините могат да помагат. ?? това е идеята на новия закон, да вменим на всички министерства, федерации и общини какви отговорности имат. Общините могат да помагат. Клубовете могат да си търсят инвеститори, когато получат на концесия на стадиона“.

„Докато ние не разберем, че с омразата няма как да привлечем парите в спорта, няма как да стане. Мисля, че имаме сила, при добри знаци, трябва малко да сменим начина на говорене“, каза още Кралев.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар