Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Арда Кърджали Черно море Славия Берое ФК ЦСКА 1948 Сф Ботев Враца Монтана Ботев Пловдив Етър Царско село Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан Интер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Левски избра управа

Левски избра управа

30-07-2020 Тема спорт

Левски вече има нов Управителен съвет. Той бе гласуван вчера след дълго заседание на "Герена". За протокола - президентът на клуба Наско Сираков заедно с членовете на НС Константин Папазов и Петър Ганев одобриха кандидатурите на изпълнителния директор Павел Колев, Минко Герджиков, Константин Баждеков, Илия Христов (б.р. - от сдружение "Сини сърца") и Ивайло Цветков-Нойзи. В избора им нямаше изненада - това бяха имената, предложени от Наско Сираков. Петимата днес ще се срещнат с представители на организираните фенове. И ще трябва да дадат отговори с какви ходове смятат да решат финансовите проблеми на клуба.
"На свое заседание на 29.07.2020 година Надзорният съвет на ПФК Левски утвърди за членове на Управителния съвет Ивайло Цветков, Илия Христов, Минко Герджиков, Константин Баждеков и Павел Колев. На продължило три часа и половина изслушване на членовете на УС пред Надзорния съвет бяха разпределени ресорите, както и бяха обсъдени конкретните ангажименти на всеки от оперативното клубно ръководство и формите на отчетност пред Надзорния съвет.
Членовете на НС и УС на ПФК Левски ще се срещнат с представители на организираните привърженици на стадион "Георги Аспарухов" в четвъртък, 30 юли, от 17:00 часа", пише в съобщение на официалния сайт на клуба.
От стария Управителен съвет местата си запазват изпълнителният директор Павел Колев, както и политикът Минко Герджиков. Бившият изпълнителен и финансов директор на сините Константин Баждеков и Илия Христов също в различни периоди са били членове на УС. Единственото ново име е това на Ивайло Цветков. Той бе спряган за пост на "Герена" още при предишната власт.


НОВИЯТ УС НА ЛЕВСКИ

Павел КОЛЕВ
Минко ГЕРДЖИКОВ
Константин БАЖДЕКОВ
Илия ЮРУКОВ
Ивайло ЦВЕТКОВ