Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Литекс се отказва от Момчил Цветанов

Литекс се отказва от Момчил Цветанов

30-09-2013 Росен АНГЕЛОВ

Старозагорски бизнесмен дава премия на Берое за бой днес

Литекс може да се раздели с крилото Момчил Цветанов, разбра „Тема Спорт“. Договорът на 22-годи??ният футболист с ловчанлии изтича през юни догодина. На този етап обаче няма никакви индикации за неговото удължаване. Ако това не се случи до края на годината, от януари Цветанов ще е свободен да преговаря с всеки един друг отбор. Бив??ият младежки национал е при оранжевите от 2007 година, но така и не успява да се утвърди като водещ играч и несменяем титуляр.
Очакванията към него през годините винаги са били големи, но и до сега той не успява да ги оправдае.
Така през зимата Момчил Цветанов може да бъде продаден или даден под наем на друг отбор с опция за закупуването му.
В същото време стана ясно, че старозагорският бизнесмен Руси Данев за пореден път е обещал премия на футболистите на Берое, ако победят Литекс.
Той от доста време дава бонуси на играчите при успех над оранжевите. Така през последните години те винаги са си заработвали допълнителните бонуси, независимо какво е било финансовото състояние на клуба.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар