Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Локо Пд си заслужи аплодисментите

Локо Пд си заслужи аплодисментите

30-07-2013 Румен НЕДЕЛЕВ

Локомотив Пловдив е доста странен клуб, но това е един от чаровете му. На „Лаута“ винаги се вкарват в нестандартни и трудни ситуации. Но от тях излизат така изящно, както и се поставят в тях.
Така бе и преди този сезон. В края на миналия финансовият благодетел Веселин Маре??ки си взе ??апката от „Лаута“, треньорът Стефан Генов напусна. Отборът бе пред разпадане. Константин Динев ре??и да се завърне и обеща да сглоби боеспособен отбор. Част от запалянковците обаче го приеха с недоверие. Макар и със закъснение Александър Станков пое Локо. В движение се правеха лагери, уреждаха се контроли, взимаха се нови футболисти. Хаосът бе като миналогоди??ния. ?? сега обаче Локо не падна по гръб, а спечели само симпатии. В Левски се оправдават, че не им стига времето. Да си хвърлят заучените фрази и кли??етата в ко??чето, защото и черно-белите бяха притиснати до стената. Но не се оплакваха, а запретнаха ръкави да работят. Програмата им бе ко??марна, очакванията бяха да са на последно място след визитите на ЦСКА и Левски. Нищо подобно. Момчетата, които Александър Станков подреди перфектно в двете срещи, не загубиха. Удариха сините насред „Герена“ и ги закотвиха на последното място. Показаха, че селекция може да се прави експресно и без пари, а дори и на „сляпо“ да бъдат взети далеч по-качествени играчи от скъпоплатените примадони в Левски. С представянето си черно-белите си заслужиха аплодисментите. ?? показаха, че с правилна работа и желание всичко се постига.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар