Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Лудогорец открива новата база през май

Лудогорец открива новата база през май

11-03-2016 Тема спорт

Лудогорец е на път да приключи по-рано с раз??ирението на базата си в Разград, разбра „Тема Спорт“. Ръководството планува да открие новата част от тренировъчния си комплекс в началото на май. Според изнесените от клуба планове проектът трябва??е да бъде финализиран в края на тази година. В него е било предвидено през януари и февруари да се работи на доста по-ниски обороти. Фирмата изпълнител обаче е успяла да свър??и доста от ангажиментите си в по-кратки срокове, което е и основната причина базата да бъде открита по-рано.
Както е известно, втората част от кампа ще струва над 15 милиона лева на клуба. Раз??ирението на комплекса включва 4 терена с естествено и 1 терен с изкуствено покритие, като всичките ще разполагат с осветление и дренаж, полигон за тренировка на вратари, тенис корт, нова сграда със съблекални и кабинети за треньорите от академията, както и възстановителен център. Едно от игрищата ще е с трибуна, която ще разполага 500 седящи места и ще приема мачове на юно??еските гарнитури.
Голяма част от базата ще влезе в експлоатация още през май, като ще останат да се направят още няколко довър??ителни дейности, които се очаква да приключат месец по-късно.
В същото време ръководството на зелените напредва в преговорите с Община Разград относно концесията на „Лудогорец Арена“. Двете страни са много близо до разбирателство за детайлите в договора, които доведоха до сериозен конфликт между ??ефовете и кмета д-р Валентин Василев. Припомняме, че общинският съвет отложи разглеждането на договора за концесия за края на март.