Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

29-02-2016 Люпко: ??зхвърлянето на Литекс бе??е политически въпрос

Люпко: ??зхвърлянето на Литекс бе??е политически въпрос

29-02-2016 Тема спорт

Бив??ият треньор на Литекс - Люпко Петрович, направи интересно изказване пред колегите от БТВ относно изваждането на ловчанлии.

„Мисля, че това е политически въпрос, а не футболен или чисто спортен. Трябва да кажа, че винаги може??е да се намери друго наказание за Литекс освен загубата с 0:3. Да се отнемат 6 точки или 10, но да се играе в първенството и да бъде силно. Сега и ЦСКА, и Литекс не играят. Това е все едно в Сърбия да не играят Партизан и Войводина или Звезда и Войводина. За какъв футбол тогава да говорим в Сърбия!?", коментира Петрович.

„Дори Литекс да бе??е в Лигата, ??ампион ще??е да бъде Лудогорец. Те могат да платят 2 млн. евро, за да си купят даден футболист. Левски не може да направи подобно нещо. Мисля по 24 часа за футбол, мога да бъда треньор още 40 години", добави още Люпко.