Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Марин Бакалов: ??зпадали сме и в по-тежки ситуации

Марин Бакалов: ??зпадали сме и в по-тежки ситуации

08-09-2016 Тема спорт


Славният футболист на Ботев Пловдив и рекордьор по мачове в елита Марин Бакалов заяви, че се надява в близките дни напрежението да мине и лека-полека нещата в клуба да се нормализират. Той разчита??е много на снощната среща на феновете с президента Ангел Палийски и акционерите от сдружение „ПФК Ботев“.
„Ситуацията е неприятна. Трябва да мине малко време, да се ту??ира напрежението. Нещата трябва да се подобрят. ??зпадали сме в много по-тежки ситуации и сме се оправяли“, лаконичен бе Бакалов пред „Тема Спорт“. Той си запази правото за по-сериозен коментар в следващите дни.
Президентът Палийски пък разкри, че на този етап не се търсят нови собственици. Шефът на канарчетата заяви, че до Нова година напусналите собственици Чандъров и Самуилов ще продължат да помагат финансово на клуба.
„Ние дори вдигнахме бюджета и бяхме готови с нова финансова ставка, чрез която до май месец догодина клубът да бъде без никакви финансови задължения. В момента Ботев не търси нови собственици. Не очаквахме, че може да се стигне до тук. Надявах се, че г-н Чандъров ще успее да преглътне обидата и ще размисли. В момента най-важното е всички да си вземат поука от случилото се. По този начин не трябва да се пречи на Ботев в бъдеще. Защото трябва да се гласува доверие на футболистите, треньорите и техните ръководители. В момента усещам обединение сред феновете на Ботев, което е много нужно в този момент", каза президентът на жълто-черните пред plovdivderby.com.