Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Марков: Това не е закачка, а нещо, което не е редно да става

Марков: Това не е закачка, а нещо, което не е редно да става

07-07-2019 Тема спорт

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков говори пред bTV във връзка с писмото на клуба до БФС. Той беше гост в Свищов във връзка със 75-годишнината на местния Академик. По повод честването ветераните на Академик и на ЦСКА изиграха приятелска среща. А Марков коментира:
„Считаме, че е налице четворен конфликт на интереси, водещ до създаване на монополна позиция на едно лице в сферата на българското първенство. Неща, които наистина са доста смущаващи. Аз имах уверения, че разговори по въпроса ще се проведат в началото на този сезон. Тези уверения бяха от представител на Лигата. Ако не бъдат взети мерки от страна БФС, ние ще сезираме компетентни органи в Европа и УЕФА. Това е нещо, което не е редно да става, това в никакъв случай не е някаква закачка или нещо, което да е лично свързано с г-н Домусчиев. За нас въпросът е принципен. Дали се казва г-н Домусчиев, дали е друга личност – ние бихме реагирали по същия начин”, заяви Марков.
bTV пък удари на камък в опитите си да се свърже с БФС и Кирил Домусчиев.