Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Миодраг Йе??ич: ??стинска катастрофа

Миодраг Йе??ич: ??стинска катастрофа

21-12-2015 Тема спорт

Бив??ият стар??и треньор на Литекс, ЦСКА и Славия у нас Миодраг Йе??ич определи като катастрофа всичко случило се в българския футбол в последно време.
„Съжалявам за това, което се получи с Литекс. Най-големият губещ в случая е българският футбол и феновете. Три големи клуба в България с традиции - ЦСКА, Локомотив София и Литекс сега не са част от А група. Това е истинска катастрофа. Въобще не бива??е да се стига до тук. С всички възможни средства и сили тази неприятна ситуация трябва??е да се избегне. Все едно в Сърбия елитът ни да остане без някой измежду Партизан и Цървена звезда“, коментира сръбският специалист пред „Тема Спорт“.
„Аз лично мисля, че Литекс ще бъде върнат в А група. За футбола в България това е най-доброто нещо. Вярвам, че има хора с трезва мисъл, които ще разберат, че вече и без Литекс това не е елитна дивизия. Губи се от качеството й. Феновете не искат такава А група. Затова искрено се надявам Литекс да остане, а ЦСКА да се върне по възможно най-бързия начин там, където му е мястото. Всеки знае какво е направил Гри??а Ганчев за българския футбол“, завър??и Миодраг Йе??ич.