Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан Интер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Мощен син залп по Павел Колев

Мощен син залп по Павел Колев

06-05-2020 Тема спорт

зпълнителният директор на Левски Павел Колев бе атакуван заради факта, че той и треньорският екип ще подадат оставки след края на извънредното положение на 13 май.
Бившият спортен шеф и началник на школата на сините Даниел Боримиров определи действията като “бягане от отговорности”. “Най-после видяхме човека с фойерверките колко може. Този човек не трябва да го коментираме, а трябва да го съдим по делата. Нека този човек да излезе и да каже точка по точка какво е свършил за една година, защото се тръби, че се върши много работа, а и по школата. Нека да излезе и да каже, за да можем да оценим труда му. Най-лесно е да избягаш от отговорност! В случая той е първият, който иска да напусне кораба”, заяви Боримиров пред novapress.bg. “Не мисля, че сега точно е правилният момент треньорското ръководство да си подаде оставка. Нека да свърши първенството и тогава да го направят, щом са взели това решение. Аз също съм работил в продължение на месеци без пари, и в школата е било така. Когато обаче човек обича Левски, той винаги трябва да прави компромиси”.
Бившият треньор на сините Вили Вуцов също захапа Колев. “Ако един ръководител не може да си изпълнява задълженията, най-нормалното е да си тръгне. Затова разбирам решението на Павел Колев да подаде оставка. По-добре е да си признае, че Левски е голяма хапка за неговата уста. Да не се обижда, но той няма потенциала за клуб като Левски. С нищо не ме убеди, че е полезен. Не видях нищо позитвино от присъствието му на “Герена”, каза той пред gong.bg.
Вуцов е близък с Константин Папазов, който пожела да получи акциите на Левски. “Дано само не бъде използван. Не искам да го употребят. Истината е, че след Тодор Батков Левски не случи на собственик. Идваха с фойерверки и си отиваха по терлици. Васил Божков лесно ще прехвърли акциите, но какво се случва след това, как ще се издържа Левски - това е важният въпрос”.