Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Над 7 милиона лева е сборната сума на джакпотите

Над 7 милиона лева е сборната сума на джакпотите

06-06-2020 Тема спорт

Джакпотите могат да изкушат и най-капризния късмет, да запалят искрата на надеждата в сърцето и на най-големият песимист. Само се замислете и ще разберете защо - в играта „Тото 2 - 6 от 49“ очакваният джакпот е сумата от 3 700 000 лева, в играта „Тото 2 – Зодиак“ печалбите достигат 3 000 000 лв., а шест печеливши числа от играта „Тото 2 - 6 от 42“ ще ви донесат джакпот до 560 000 лева.

И още малко окуражителна статистика. В миналия тираж бяха раздадени 48 974 броя печалби от числовите игри. По този начин, най-дълго продължаващата игра с парични залози в България - Спорт тото, за пореден път доказа, че вероятността за успех при нея е нещо съвсем реално. Тегленето на печелившите комбинации за 46-тия тираж ще се проведе на 7-ми юни от 18:30 в ефира на БНТ.

За улеснение на всички, които редовно изпробват шансовете си в числовите игри, Спорт тото приема и онлайн залози, на сайта toto.bg. Регистрацията е изключително лесна, а най-голямото удобство е, че никой не рискува да загуби или увреди своите традиционни хартиени квитанции. Освен това, при печалба от игрите Втори тото шанс на „6 от 49“ и „5 от 35“ късметлиите получават имейл, който ги осведомява каква сума са спечелили.

Залози за 46-тия тираж се приемат най-късно до 18 часа на 7-ми юни онлайн на toto.bg или чрез попълване на фиш в тото пунктовете.