Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

05-03-2014 На

На "Тича" здраво държат на Гонзо

05-03-2014 Тема спорт

На „Тича” всичко е спокойно. В 15,30 Георги ??ванов ще изведе отбора за поредна тренировка. Твърденията, че Гонзо ще е новият треньор на Левски се приемат с усмивка от ръководните фактори в Черно море, според които с подобен ход се цели успокояване на страстите в Левски и дестабилизация в Черно море и разконцетриране на „моряците”. Още повече, че двата тима са преки конкуренти в първата седмица.

На „Тича” имат дългосрочни планове с Георги ??ванов, за което доказателство е подновяването на неговия договор през декември. Според кулоарната информация в Черно море ще гонят максимално предно класиране, въпреки, че официално не афи??ираха подобни цели. Не е случаен фактът, че в последния момент се подсилиха с две нови попълнения - Димо Атанасов и Валери Домовчийски.

Всичко това подсказва, че „Морето” лесно няма да се раздели с Гонзо. Преговори на ниво собственици между Левски и Черно море до този час не е известно да са водени, научи Гонг. Раздяла на Гонзо с Черно море не е невъзможна, но зависи от това какви аргументи ще извади и колко настоятелен ще е Тодор Батков.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар