Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

11-08-2017 Невероятните приключения на италианците стартираха

Невероятните приключения на италианците стартираха

11-08-2017 Желю СТАНКОВ


Делио Роси има лека визуална прилика с великия руски актьор Андрей Миронов и без да търсим прилики в сюжети, времена и реалности, бихме му препоръчали да спретне един сценарий за филм „Невероятните приключения на италианци на „Герена“. Със сигурност новият треньор на Левски вече има в главата си първи идеи за линията, по която ще върви неговият филм в София.
Той се появи на летище София точно като филмова звезда, заобиколен от актьори за второстепенни роли, каквито са неговите помощници сънародници. Едно време се смяхме на чехлите на Велислав Вуцов, с които води един от малкото си мачове начело на Левски и които, оказа се, са доста скъпички. Не е ясно дали ексцентричните сандали на краката на Делио Роси бяха „Хуго Бос“, но бяха достатъчно атрактивни. Свободното облекло предполага, че италианецът не е суетен, не му пука от това кой как ще го оценява и, общо взето, има свои си възприятия в собствения си свят.
Вече споменахме, че впечатленията ни от първия месец на групата италианци в София едва ли ще са меродавни, защото може би те са си поставили гратисен период, в който не само да проучат обстановката в клуба, но и някои особености в нравите и обичаите на българите. Със сигурност много неща ще изненадат Делио Роси и асистентите му – за хора, които не са работили извън ??талия, ще бъде любопитно да видят конски каруци по улиците на столица на страна в ЕС, ще им е странно как огромни дупки по пътищата не се оправят на следващия ден. На първо време на Роси сигурно му е станало странно, че след като си доведе пълен комплект помощници, заварените не са си тръгнали, както изискват неписаните правила. После сигурно е „ахнал“, като е видял базата на „Герена“, сигурно работниците на стадиона вече му викат Дельо, асистентът му Феделе Лимони е Лимона и изобщо тепърва италианците ще се видят в приключение.