Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Не??ка и ??лиана се хванаха за гу??ите

Не??ка и ??лиана се хванаха за гу??ите

12-03-2018 Тема спорт

Не ми е писано да съм треньор в България на национално ниво, изригна Робева
Поведението й е недопустимо, манипулира обществеността, отговори Раева

Две от най-големите фигури в историята на родната художествена гимнастика отново се „хванаха за гу??ите”. Не??ка Робева и ??лиана Раева, които от години си разменят различни удари през медиите, уж бяха заровили томахавките. Оказа се обаче, че това не е точно така. Вчера двете отново напомниха за „прекрасните времена”, когато редовно бяха на екран и услужливо си изстрелваха различни стрелички, с цел да се уязвят една друга и компрометират.
Първият удар бе нанесен от Робева, която на практика обяви пред Нова тв, че Раева не я иска като водещ фактор в художествената гимнастика. В момента Не??ка е треньор на националния ансамбъл на Германия. „Вижте, когато не те искат на определено място, в случая в България за съжаление... Мисля, че имам сили да работя. Разбира се, има разочарование. ??ма неща, които са извън нас, каквото и да правим. На мен не ми е писано да бъда треньор в България на национално ниво. В българския национален отбор не се прави селекция и така съсипваме много деца. Същественото е да не се затваря кръгът на националните състезатели и никой друг да няма достъп до тях. Важно е всички да се състезават. ??махме много голям спор за дете, което уж се бе??е класирало. Тук децата не се състезават, треньорите ги посочват. Не е възможно на държавни първенства деца да побеждават, а после да биват отхвърлени. Защо дете, което минава всички етапи на една селекция, не се допуска? Така мачкаме сума ти деца”, изригна Робева.
Отговорът не закъсня. ??лиана използва Фейсбук, за да отвърне на атаката. „Ще бъдат показани всички официални документи за начина, по който се прави селекцията на национални отбори. Ще предоставим всички официални отговори на нейните писма, за които днес Не??ка Робева не почувства неудобство да излъже, че няма такива, забравяйки, че си ги публикува??е в страницата си във Фейсбук. Недопустимо за треньор като Не??ка, който се опитва да дестабилизира с манипулации пред обществото здравата обстановка в националния ни отбор в дни, в които както ние, така и многобройните ни фенове се радваме на възхода на талантливите ни момичета. Недопустимо и твърде жалко, но разбираемо за треньор като Не??ка да си позволи по този грозен начин да манипулира общественото мнение, без капка свян, че изопачава?? както си иска?? фактите. Не??ка Робева не спира да говори срещу дейността на БФХГ и да се опитва да пречи и дестабилизира обстановката преди старта ни на големите и отговорни състезания. Всички, които я познаваме добре, знаем защо е избрала точно сега, дни преди световната купа в София, да напада отново работата на федерацията... Но всичко има някакви граници, дори лъжите на Не??ка Робева!”.