Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Николай ??лиев: Не очаквах Левски да подкрепи този, който съсипва футбола ни

Николай ??лиев: Не очаквах Левски да подкрепи този, който съсипва футбола ни

16-01-2018 Тема спорт

Жалко, че ръководителите на клуба не се вслу??ват в мнението на привържениците

Големият защитник и бив?? председател на УС на Левски Николай ??лиев говори пред „Тема Спорт” по повод позицията на сините, които обявиха, че подкрепят Борислав Михайлов за поста президент на БФС.
„Уважавам мнението на всеки клубен ръководител, но се изненадвам от позицията, която обяви Левски. От една страна стои ръководството, което се обяви в подкрепа на Борислав Михайлов. От друга страна обаче са феновете на Левски. Никога не съм очаквал или допускал, че ръководството на Левски ще застане зад човека, който съсипва българския футбол. От 10 години насам синята общественост твърдо изказва отрицателното си отно??ение към управлението на този човек. ?? през този сезон чухме и видяхме колко много пъти феновете на Левски скандираха срещу настоящото ръководство на БФС. Нека да припомня и анкетата в „Гласувам за България”, в която 91% от участвалите се обявиха за промяната в БФС в лицето на Любослав Пенев. 91% от хората желаят промяната и вярват в на??ия екип. А ръководството на Левски по непонятни за мен причини подкрепи този, събрал едва 9% подкрепа. Жалко, че ръководителите на Левски не мислят за бъдещето на на??ите деца, нито пък се вслу??ват в мнението на своите привърженици. ??зненадан съм от тази позиция. На??ият екип има най-чисти и сериозни намерения за развитието на ??колите, на инфраструктурата, за захранването на големите клубове. Жалко, че в Левски явно не желаят да помислят за най-важното - бъдещето на децата и за привържениците, за които е тази велика игра. Ето и тук се прокрадва неправилното отно??ение към футбола. Фенът е вечен и той е най-добрият барометър за правилата на играта”, коментира Николай ??лиев.