Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Арда Кърджали Черно море Славия Берое ФК ЦСКА 1948 Сф Ботев Враца Монтана Ботев Пловдив Етър Царско село Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан Интер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Новият треньор на ЦСКА трябва  да е българин

Новият треньор на ЦСКА трябва да е българин

25-05-2018 Аспарух Н??КОД??МОВ

Категорично съм на мнение, че новият треньор на ЦСКА трябва да е българин. Много по-добре ще е запознат с на??ата обстановка и реалности. Ще е по-наясно и с качеството на футболистите в отбора, и със съперниците в първенството. А и на??ата Първа лига си има някои специфични особености, за които е хубаво да си подготвен.
Балъков? По-добре да е той, отколкото някой чужденец. В ЦСКА вече бяха пробвани какви ли не. То не бяха македонци, сърби, румънци... Такива специалисти нямат успех в отбора, освен с изключително редки изключения. Докато се ориентират в обстановката, и вече са ги сменили. Просто не виждам смисъл да се правят експерименти. По-добре да си е на??е българско момче, което ще е наясно със ситуацията от самото начало и няма да се нуждае от период на адаптация. Въпросът е назначението на треньора да не се бави още дълго, защото времето преди старта на подготовката е малко и трябва да се работи активно по селекцията.
ЦСКА освен от нов треньор се нуждае и от солидни летни попълнения. Няма как да стане без подсилване на отбора. Трябва да се вземат повече играчи, които да вдигнат нивото. Аз и по тази причина не смятам, че Стамен Белчев е най-виновният за нулевия сезон. Той има??е определен материал, с който да работи. Но се видя, че на пейката няма??е достойни заместници. Така че и част от ръководството носи вина, че не е осигурило необходимата дълбочина в състава. Дано да се извлекат правилните изводи и ЦСКА да е още по-конкурентен за титлата през новия сезон.