Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Новият треньор на ЦСКА трябва  да е българин

Новият треньор на ЦСКА трябва да е българин

25-05-2018 Аспарух Н??КОД??МОВ

Категорично съм на мнение, че новият треньор на ЦСКА трябва да е българин. Много по-добре ще е запознат с на??ата обстановка и реалности. Ще е по-наясно и с качеството на футболистите в отбора, и със съперниците в първенството. А и на??ата Първа лига си има някои специфични особености, за които е хубаво да си подготвен.
Балъков? По-добре да е той, отколкото някой чужденец. В ЦСКА вече бяха пробвани какви ли не. То не бяха македонци, сърби, румънци... Такива специалисти нямат успех в отбора, освен с изключително редки изключения. Докато се ориентират в обстановката, и вече са ги сменили. Просто не виждам смисъл да се правят експерименти. По-добре да си е на??е българско момче, което ще е наясно със ситуацията от самото начало и няма да се нуждае от период на адаптация. Въпросът е назначението на треньора да не се бави още дълго, защото времето преди старта на подготовката е малко и трябва да се работи активно по селекцията.
ЦСКА освен от нов треньор се нуждае и от солидни летни попълнения. Няма как да стане без подсилване на отбора. Трябва да се вземат повече играчи, които да вдигнат нивото. Аз и по тази причина не смятам, че Стамен Белчев е най-виновният за нулевия сезон. Той има??е определен материал, с който да работи. Но се видя, че на пейката няма??е достойни заместници. Така че и част от ръководството носи вина, че не е осигурило необходимата дълбочина в състава. Дано да се извлекат правилните изводи и ЦСКА да е още по-конкурентен за титлата през новия сезон.