Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Онженда с големи ??ансове за договор

Онженда с големи ??ансове за договор

11-01-2018 Янаки Д??М??ТРОВ

Привлеченият на проби Енвер Онженда е с големи ??ансове да получи официално предложение за договор от Левски. С агента му дори са проведени сондажи, за да се уточнят евентуалните финансови претенции на играча, а според ??ефовете на „Герена“ заплатата му няма да бъде пречка. ?? няма да надви??и месечния бюджет на клуба за възнаграждения. В последните месеци бяха спестени немалко средства, след като преждевременно бяха прекратени договорите с няколко футболисти. Най-голяма тежест представлява??е Симон Сандберг. Шведът получава??е над 15 хиляди евро на месец.
Малко над това ниво се очаква да бъде и стартовата заплата на Онженда. Двукратният ??ампион с ПСЖ обаче ще претендира за бонуси в зависимост от броя на изиграните мачове и отбелязаните голове. Атакуващият футболист вече направи първи тренировки със сините на лагера в Малта. От щаба не уточняват колко време ще трае пробният му период, но треньорите са запознати с качествата му и са харесали начина му на поведение в заниманията. Не е изключено Онженда на по-късен етап от подготовката, след като играе и в контроли, да мине медицински прегледи в клиника в столицата Валета.