Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

18-04-2017 Официално! Големият  Джон Тери се сбогува с Челси

Официално! Големият Джон Тери се сбогува с Челси

18-04-2017 Тема спорт

Една легенда си отива! Капитанът на Челси и любимец на феновете Джон Тери ще сложи край на кариерата си със синия екип след края на настоящия сезон. Тогава изтича договорът му. Тъжната за привържениците на лондончани новина дойде от самия футболист. Той направи емоционално обръщение на официалния сайт на Челси, с което си взе сбогом. Той уточни още, че няма да спира с футбола засега, въпреки че е вече на 36 години. "След 22 години тук имам толкова много неща да кажа и имам да благодаря на толкова много хора. Като започна от треньорите, съотборниците, всички от екипа, работниците и феновете - просто не мога да ви благодаря достатъчно! Но ще имаме ??ансове да говорим по тази тема в следващите седмици. Съвсем скоро ще ре??а как ще се развие кариерата ми, но засега съм концентриран изцяло върху това да помогна на отбора си в постигането на целите му. Челси и аз имаме много специална връзка, която ще продължи и след края на дните ми на терена“, пи??е Тери.
"??махме някои разговори с ръководството, но след като премислих внимателно абсолютно всичко около себе си, ре??их, че вече е време да си тръгна. Винаги съм знаел, че ще си тръгна в правилния момент, по правилния начин и краят на настоящия сезон е точното време според мен. Мисля, че мога да предложа още много на терена и знам, че ??ансовете да го сторя в Челси ще бъдат ограничени за мен. ??згарям от желание да продължа да играя и затова ще продължа с ново предизвикателство в кариерата си. Завинаги оставам син и ще се боря лъвски за отличия в последния си сезон тук. ?? накрая - думите не могат да опи??ат любовта ми към невероятните фенове на Челси. ??скам да благодаря на всеки един от вас лично от дъното на ду??ата си за невероятната ви подкрепа през всички тези години. Вие сте моят свят! Всяка титла, която спечелих тук, я спечелих с вас и заради вас! Никога няма да забравя невероятното пътуване, което имахме заедно", написа Джон Тери.